Μια πολύ όμορφη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου στο «Gazarte» που πλημμύρισε με τις μουσικές και τα τραγούδια του Περικλή Κανάρη.

 

Ο ταλαντούχος συνθέτης – ερμηνευτής, που έχει ήδη διακριθεί στην Αμερική, παρουσίασε τα τραγούδια από το άλμπουμ του «Αόρατος» , τα οποία είναι βασισμένα σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, το νέο του σίνγκλ «Για μια στιγμή» αλλά και αγαπημένα κομμάτια άλλων δημιουργών, Ελλήνων και ξένων.

 

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι πρωτοποριακές ενορχηστρώσεις με τις οποίες παρουσιάστηκαν τα τραγούδια αλλά και οι εντυπωσιακοί αυτοσχεδιασμοί από τους δεξιοτέχνες μουσικούς που πλαισίωναν τον καλλιτέχνη μεταξύ των οποίων ο περίφημος Ben Butler στην κιθάρα, ο Gary Schreiner στη χρωματική φυσαρμόνικα, ο Richard Hammond στο μπάσο, ο Peter Douskalis στην κιθάρα και ο Giancarlo de Trizio στα κρουστά.

 

Προσκεκλημένη του Περικλή Κάναρη στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά ήταν η Ρίτα Αντωνοπούλου με την οποία ερμήνευσε ένα πολύ όμορφο και ολοκαίνουργιο ντουέτο κερδίζοντας θερμό χειροκρότημα.

 

Το «παρών» στη βραδιά έδωσε ο Μάνος Ελευθερίου ο οποίος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Περικλή Κάναρη αλλά και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ευανθία Ρεμπούτσικα κ.α

 

Ο Περικλής Κανάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε με υποτροφία μουσική και επικοινωνία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ κερδίζοντας πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις. Σημαντικές καλλιτεχνικές του στιγμές αποτελούν το έργο του «Project Innocence»,το οποίο παρουσιάστηκε, σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, στο περίφημο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και η παραγωγή της πρώτης συλλογής ελληνικής μουσικής «Music of Greece», που κυκλοφόρησε από Metropolitan Museum of Art.

 

Οι International New York Times έχουν γράψει για τη μουσική του πως διαθέτει «ελληνική ταυτότητα με διεθνείς ήχους».

 

 

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις : Pure Public Relations

 

 

0