Η Xenia Ghali, η διεθνώς αναγνωρισμένη παραγωγός και DJ με την εκρηκτική παρουσία της στο dj booth και το ξεχωριστό στυλ της, τόσο στις μουσικές όσο και στις ενδυματολογικές επιλογές, επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο digital single «Τurn Off the Rain».

To «Turn Off The Rain», είναι ένα upbeat τραγούδι, με international pop στοιχεία, όπως άλλωστε συνηθίζει να περιλαμβάνει στα τραγούδια της η Xenia Ghali και «έρχεται» να ξεσηκώσει την νυχτερινή ζωή και τα clubs της πόλης. Το νέο τραγούδι της Xenia Ghali, έχει την υπογραφή της, σε στίχους από την ίδια, τον Bradley Mair, τον Matthew Weedon και τον Theo Weedon και κυκλοφορεί από την MinosEmi Universal.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το residency στο Bolivar και την σημαντική πορεία που σημείωσαν το τελευταία της singles «Dopamine» και «Lay In Your Arms», η Xenia Ghali επιστρέφει δυναμικά με το «Turn Off The Rain».

Ένα είναι σίγουρο… η Xenia Ghali η μόνη Ελληνίδα παραγωγός και dj με 2 απανωτά Νο1 στα Dance Billboard Charts στην Αμερική συνεχίζει να μας εκπλήσσει… και παράλληλα με την κυκλοφορία του Turn Off the Rain” ανακοινώνει την πρώτη mini περιοδεία της στην  Κίνα αλλά και μια συνεργασία με τον Pitbull που θα δημιουργήσει αίσθηση.

Stay Tuned…