Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του δίσκου με γενικό τίτλο  «ΙΝΩ», ο κιθαρίστας και συνθέτης , Αριστείδης Χατζησταύρου θα πραγματοποιήσει  5  εμφανίσεις στο συναυλιακό χώρο «Μουσικό κουτί» (Δεκελέων 32, Γκάζι) από τις 30 Οκτωβρίου  και κάθε δεύτερη Τετάρτη (30/10, 13 & 27/11, 11 & 25/12).

 

 

Η συναυλία περιλαμβάνει τις 11 διασκευές-ανασυνθέσεις παραδοσιακών τραγουδιών του Αιγαίου που περιέχονται στο  δίσκο «ΙΝΩ» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη και συμμετέχοντες  την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου (Bogaz Music) καθώς και τραγούδια του συνθέτη που έχουν ερμηνεύσει κορυφαίοι ερμηνευτές όπως  Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Κανά, Σαβίνα Γιαννάτου, Λιζέτα Καλημέρη. Η μουσική πρόταση συμπληρώνεται με αγαπημένες επιλογές  από την τριακονταετή καλλιτεχνική και δισκογραφική  παρουσία του συνθέτη-κιθαρίστα δίπλα σε μορφές όπως οι Παύλος Παυλίδης (b-movies), Nίκος Τάτσης, το συγκρότημα «Θέρος», την «Ορχήστρα των χρωμάτων» και τον Μάνο Χατζιδάκι.

 

 

Παίζουν οι:

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες και φωνή

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες

Αντρέας Μπουλασίκης – flamenco κιθάρα

Μαρία Παπαδοπούλου – φωνή

 

 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ

Δεκελέων 32, Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980791417

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 7 ευρώ για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ.

Μία δράση των ΕΝ.Π.ΑΝ.

 

Σημείωμα του συνθέτη

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς, ούτε για τους λίγους, αλλά για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Έχοντας διανύσει μέχρι τώρα τον μουσικό βίο μου δίπλα σε ανθρώπους θαυμαστούς  (εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου),  παρέα με ετερόκλητα μουσικά είδη-  κόσμους και ταξιδεύοντας αδιάκοπα προς αναζήτηση ερεθισμάτων και πνευματικής τροφής, ανανεώνω διαρκώς τον πόθο μου για μελέτη, σύνθεση, παίξιμο και διδασκαλία που αποτελούν την κύρια δράση μου.

Γεννήθηκα στη  χιλιοτραγουδισμένη Κοκκινιά στον Πειραιά με ρίζα από τη Μικρά Ασία και επιχειρώ με τη μουσική να ενώσω αυτά που είναι χωρισμένα και να  διαχωρίσω αυτά που με επιπολαιότητα εμφανίζονται ως ενωμένα.

 

 

 

 

 

0