Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, http://fondationkaloy.com/, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων εξωστρέφειας που υλοποιεί με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων σε όλη την Κορινθία, συμπράττει με το Λαογραφικό Μουσείο Λινός, http://linosmuseum.gr/, στο Σολομό Κορίνθου και σας προσκαλεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020,στο Λαογραφικό Μουσείο Λινός, ΕΟ Κορίνθου Άργους, Σολομός 201 00.

 

 

Η μοναδική βραδιά πολιτισμού που περιλαμβάνει:

  • Ειδική ξενάγηση στου χώρους του Μουσείου, στις 8.00 μ.μ.
  • Συναυλία με το κουαρτέτο βιολοντσέλων «TETRARTE», στις 9.00μ.μ.

 

 

Το κουαρτέτο βιολοντσέλων «TETRARTE» απαρτίζεται από τους Αλέξανδρο Χαραλάμπους, Λευκή Κολοβού, Σταύρο Παργινό και Λυδία Παναγιωταρέα. Τέσσερις βιολοντσελίστες με κοινή αγάπη για τη μουσική δωματίου και το ηχόχρωμα του κουαρτέτου βιολοντσέλων συναντιούνται σ΄ ένα πρόγραμμα που απλώνεται από την μπαρόκ εποχή, τον ρομαντισμό, τα τάνγκο και φτάνει στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Υπό τη σκιά του Ακροκορίνθου ,«Το Καλογεροπούλειο συναντά το Λινός, στο Σολομό» στο κέντρο μιας πέτρινης χωριάτικης πλατείας, εκεί μπροστά στο παραδοσιακό καφενείο, το κελάρι και το παλιό σχολείο που στέκονται αγέρωχα στον χρόνο ψιθυρίζοντας ιστορίες στους επισκέπτες.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Μετά την έναρξη η είσοδος δεν είναι δυνατή.

 

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στην υπεύθυνη οργάνωσης της εκδήλωσης, κα Νάνσυ Γιαννιδάκη στο τηλέφωνο 6937 117726

 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

 

 

 

Kαλογεροπούλειο Ίδρυμα

Αράτου 74, Κόρινθος

τηλ. 27410-22385

http://fondationkaloy.com

Λαογραφικό Μουσείο Λινός

ΕΟ Κορίνθου Άργους, Σολομός

τηλ. 27410-72041

http://linosmuseum.gr

 

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης