Μετά την κυκλοφορία των υπέροχων singles Release meEasteria και Tonight ο Monsieur Minimal κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ με τον περιπαικτικό τίτλο Easteria (ένα λογοπαίγνιο που προκύπτει από τις λέξεις East + Hysteria).

 

 

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο, κιθαριστικό άλμπουμ πιστό στον vintage ήχο των 70s αλλά και με την προσθήκη νέων επιρροών όπως αυτών της soul, της blues και της μεταμοντέρνας ψυχεδέλειας πάντα μέσα από το ξεχωριστό φίλτρο της καλαίσθητης POP που χαρακτηρίζει τον Monsieur Minimal όλα αυτά τα χρόνια και τον κατατάσσει πλέον ως one οf a kind pop aesthete για την Ελληνική ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

Ακούστε το Easteria Album  στο Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και στο Bandcapm

 

 

Monsieur Minimal – Easteria Full Album – Ακούστε το ολόκληρο εδώ:

 

 

Δείτε τα singles που προηγήθηκαν:

 

Μετά την κυκλοφορία του single  του «Tonight» ο Μonsieur Minimal, μας παρουσιάζει και το βίντεο που συνοδεύει το νέο του τραγούδι.

Πρόκειται για μια «ταινία μικρού μήκους» μέσα από την οποία ξετυλίγεται μια περίεργη και ρομαντική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Monsieur Minimal και την Rosey Blue σε ένα ερημικό (Western look) τοπίο ανάμεσα σε μάγους, τσιγγάνες, σειρήνες και σερήφιδες. 

Ένα υπέροχο βίντεο και μια υπερπαραγωγή που υπογράφει ο Δημήτρης Συλβλέστρος.

Ακούστε το Tonight στο Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και το Bandcapm

 

 

 

Το Easteria (single) ειναι ένα ορχηστρικό, μεσογειακό κομμάτι επηρεασμένο από τους ήχους της ανατολής και της fusion σκηνής των 70s. Με έντονη την παρουσία των αναλογικών synthesizers αλλα και των χαρακτηριστικών πλέον κιθαριστικών μελωδιών του, o Monsieur Minimal με το Easteria, αφήνει τον ακροατή ελέυθερο να ταξιδέψει χωρίς όρια στους καλοκαιρινους ρυθμούς του.

Ακούστε το Easteria στο YoutubeSpotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και το Bandcamp

 

 

 

Συνεχίζοντας στο vintage ηχόχρωμα των 70’s και προσθέτοντας νέα στοιχεία όπως αυτά της soul, ο Monsieur Minimal με το Release Me, δημιουργεί ένα αισθησιακά ψυχεδελικό vintage  μουσικό αποτέλεσμα πάντα μέσα από το φίλτρο της καλαίσθητης POP που τον χαρακτηρίζει και τον κατατάσσει πλέον ως one οf kind pop aesthete στην Ελληνική Ανεξάρτητη Μουσική σκηνή.
Το Release Me, μας μιλάει για την απελευθέρωση και το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτός μας, απολαμβάνοντας δίχως ταμπού, αλλά με σεβασμό στον συνάθρωπο, τα πάθη και τις χαρές της “μικρής” μας ζωής, με πρώτη και σημαντικότερη αυτή του έρωτα.
Ίσως έτσι θα μπορέσουμε, όχι μόνο να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας όσο το δυνατόν καλύτερο.

Ακούστε το Release Me στο Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και το Bandcapm

 

 

 

 

 

 

0