Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν το δεύτερο εκδοτικό τους πρόγραμμα για το Β’ εξάμηνο του 2020, που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

 

 

Σε αυτό το εκδοτικό ξεχωρίζει το νέο βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, και αναμένεται να συναγωνιστεί σε απήχηση το long seller του ιδίου ΠΙΚΡΟ ΓΑΛΑ, που άγγιξε την 18η χιλιάδα μέσα σε έναν χρόνο και συνεχίζει…

 

Στον τομέα της ξένης λογοτεχνίας, η βασίλισσα του βασκικού crime Εύα Γκαρθία Σάενθ ντε Ουρτούρι επιστρέφει με τις ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, το εθιστικό δεύτερο μέρος της σειράς-εκδοτικό φαινόμενο Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ, με 1.000.000 αντίτυπα μόνο στην Ισπανία, ενώ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ εμπλέκονται σε ένα ειδεχθές έγκλημα, σε ένα καθαρόαιμο βρετανικό crime βασισμένο σε αληθινό περιστατικό.

 

Στα παιδικά μας ξεχωρίζει το δεύτερο βιβλίο με τις περιπέτειες του φίλου του Σπασίκλα, ΡΑΟΥΛΙ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ, από τον παγκοσμίως Νο 1 ευπώλητο συγγραφέα Τζεφ Κίνι, το οποίο θα υποστηριχθεί με μια μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια. Ιδιαίτερη θέση στο νέο εκδοτικό μας πρόγραμμα κατέχει, επίσης, ΤΟ ΚΑΤΙ, το νέο βιβλίο του Ντέιβιντ Ουάλιαμς, το οποίο έχει χαρακτηριστεί το πιο αστείο βιβλίο του αγαπημένου συγγραφέα.

 

Τα Φρούτα φέτος γίνονται 20 χρόνων και μεταμορφώνονται σε μια μεγάλη Φρουτοπαρέα! Η νέα σοδειά της Φρουτοπαρέας αποτελείται από τέσσερις τίτλους με ανανεωμένο εξώφυλλο!

 

Τέλος, έρχονται 3 νέοι LEGO τίτλοι με δραστηριότητες και μίνι φιγούρες, που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους!

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους 19 νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού.

 

 

Ένα καθηλωτικό θρίλερ, όπου θρύλοι, αρχαιολογία και οικογενειακά μυστικά συνθέτουν ένα πυκνό μυστήριο στην καρδιά της χώρας των Βάσκων.

Η σειρά έγινε διεθνές best seller ενώ το πρώτο βιβλίο έχει μεταφερθεί ήδη στον κινηματογράφο.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Δείτε περισσότερα..

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο The Book.Gr πατώντας εδώ

 

 

 

0