, Μαίρη Κόντζογλου «Περπάτα με τον άγγελό σου» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο επανακυκλοφορεί σε νέα έκδοση, δέκα χρόνια μετά την πρώτη έκδοση, το μυθιστόρημα της Μαίρης Κόντζογλου «Περπάτα με τον άγγελό σου»

 

Ένας άγγελος. Μια αποστολή εξ ουρανού. Ένα απολαυστικό μυθιστόρημα για τα θαύματα που συμβαίνουν στ’ αλήθεια.

 

 

Το βιβλίο

, Μαίρη Κόντζογλου «Περπάτα με τον άγγελό σου» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Τα περισσότερα όνειρα της Αρετής έχουν ακυρωθεί από αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να τα προωθήσουν. Μοναδικές χαρές στη ζωή της ο πιστός Αζόρ, οι μικροί μαθητές της και η χορωδία «Σαπφώ».

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που Εκεί Πάνω, o Παραδεισάκης, ένας νεοφώτιστος άγγελος, παίρνει εντολή να αναλάβει την προστασία της. Ο άγγελος δρώντας µε υπερβάλλοντα ζήλο σύντομα γίνεται ορατός από την προστατευόμενη του και τότε, στη ζωή της, εκτός από τα τραγούδια της χορωδίας, αρχίζουν και τα παρατράγουδα. Η Αρετή αλλάζει προσωπικότητα και μαζί τα φώτα όσων την υποτίμησαν και, µε αβρότητα μπουλντόζας, διεκδικεί όσα της στέρησαν.

Μια σπαρταριστή ιστορία για «ανθρώπους» και «αγγέλους», για το σεξ που κινεί τα νήματα του κόσμου, τον έρωτα σε όλες τις μορφές του και τον τρόμο που προκαλεί. Με όλες τις μορφές του.

Μια μελωδική ιστορία πλημμυρισμένη µε μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια που γίνονται η αφορμή να ανακαλυφθεί µια νέα ήπειρος: η αλήθεια του καθενός.

 

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.

 

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η καταξιωμένη συγγραφέας στο The Look.Gr εδώ

 

 

, Μαίρη Κόντζογλου «Περπάτα με τον άγγελό σου» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

 

 

0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *